Helsingin yliopisto Helsingin yliopisto - Ikäihmisten yliopisto
 

Ikisposti 4/2013

Hyvät kollegat Ikis-verkostossa!

Tässä saatte vuoden neljännen IKISPOSTI -tiedotteen:

  • Yhteistyöverkoston syystapaaminen pidettiin Helsingissä perjantaina 30.8. (ks. muistio). Kiitos kaikille osallistujille mukavasta iltapäivästä! On aina kiva tavata teitä ja kuulla, mitä opintoryhmiin kuuluu.
  • Yhteistyöverkoston seuraavan tapaamisen ajankohtaa ei sovittu, mutta viimevuotiseen tapaan se ajoittuu helmi–maaliskuulle hiihtolomat huomioiden.
  • Syyskauden yhteiset aikataulut löytyvät yhteistyöverkoston verkkosivuilta: http://www.avoin.helsinki.fi/ikis/lukukausiaikataulut.htm. Kevään 2014 opetusta koskevat tiedot tulee toimittaa minulle viimeistään 29.11.2013.
  • Ikistoiminnan valtakunnallinen seminaari pidetään Jyväskylässä keskiviikkona 13.11.2013. Merkitse jo nyt kalenteriin – lisätietoa luvassa lokakuussa.
  • Viime vuonna käynnisteltiin hanketta Ikis-valokuvien kartuttamiseksi. Ottakaa – tai pyytäkää opiskelijoitanne ottamaan – kuvia luennoiltanne, opintopiireistänne, opintoretkiltänne, opiskelijoistanne ja lähettäkää ne minulle. Näin saamme kartutettua toiminnasta eläväistä kuvamateriaalia, jota voi hyödyntää esimerkiksi verkkosivuilla ja toiminnasta muutoin tiedotettaessa. Opiskelijoille on toki syytä mainita, että kuvia käytetään mahdollisesti Ikäihmisten yliopiston viestinnässä. Kuvien yhteyteen kannattaa liittää kuvaajan nimi sekä tietoa kuvaustilanteesta. Kiitos!
  • Otathan yhteyttä kaikissa Ikistoimintaa koskevissa asioissa, joissa voisin olla avuksesi!

Oikein antoisaa syyskauden alkua teille ja opiskelijoillenne!

Parhain terveisin,
Sanna

Sanna Saari-Salomeri
Koulutussuunnittelija, KM
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto
PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto
p. 02941 28047, 050 415 4892
sanna.saari-salomeri[ät]helsinki.fi

www.helsinki.fi/avoin/ikis