Helsingin yliopisto Helsingin yliopisto - Ikäihmisten yliopisto
 

Ikisposti 3/2013 : Syksyn aikatauluja, kiitoksia ja hyvää kesää!

Hyvät Ikistoimijat,

Lämmin kiitos teille Ikistoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta jälleen kevätlukukaudella 2013!

Avoimen yliopiston johtokunta on kokouksessaan 6.6.2013 hyväksynyt syksyn 2013 opetusohjelmat. Kiitos niistäkin! Opetuksen suunnittelu on välistä tosi haastavaa työtä, ja monesti täytyy kääntää monta kiveä ja kantoa, jotta sopiva asiantuntija löytyy. Malja valmiille, kiinnostaville opetusohjelmille!

Tässä vielä muutama ensi syksyä ennakoiva yhteinen asiamme:

* Yhteistyöverkoston aikataulut syyskaudelle 2013 on nyt julkaistu pääpiirteissään verkoston sivuilla osoitteessa: http://www.avoin.helsinki.fi/ikis/lukukausiaikataulut.htm. Aikataulut täydentyvät lisätiedoin ja lomakkein lukukauden mittaan.

* Syksyn opetusohjelmat julkaistaan verkkosivuillamme kesän aikana, ja sähköinen uutiskirje postitetaan elokuussa. Halutessasi voit lähettää minulle uutiskirjeeseen noston / lyhyen mainostekstin omasta opetuksestanne perjantaihin 16.8. mennessä.

* Opinto-opas ilmestyy painosta elokuussa, ja sitä postitetaan entiseen tapaan sekä teille että paikkakuntanne kirjastoihin. Kerrottehan kaikki oppaaseen ja sen jakeluun liittyvät toiveenne minulle, jotta voidaan toimia paremmin aina kierros kierrokselta.

* Yhteistyöverkoston seuraava tapaaminen järjestetään Helsingissä perjantaina 30.8.2013, jolloin pääsettekin tutustumaan Avoimen yliopiston uusiin toimitiloihin ja näköaloihin osoitteessa Fabianinkatu 32. Saatte lisätietoa tapaamisesta elokuussa, ja ilmoittautuminen tapaamiseen on viimeistään torstaina 22.8. Tapaamisen ohjelmaan voi vielä vaikuttaa, joten lähettäkää toiveenne minulle kursailematta!

* Syksyllä Ikistoimintaa järjestetään ensimmäistä kertaa myös Keravan Opistossa sekä Pirkan opistossa Nokialla. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Oikein hyvää ja virkistävää kesää toivottaen,

Sanna

Sanna Saari-Salomeri
Koulutussuunnittelija, KM
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto
PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto
p. (09) 191 28047, (050) 415 4892
sanna.saari-salomeri@helsinki.fi

www.helsinki.fi/avoin/ikis