Helsingin yliopisto Helsingin yliopisto - Ikäihmisten yliopisto
 

Ikisposti 1/2013

Hyvä Ikis-toimija!

Tässä saat vuoden 2013 ensimmäisen Ikisposti-tiedotteen. Tarkistathan vastaanottajien listasta, että oman organisaatiosi oikeat Ikis-yhteyshenkilöt ovat saaneet tämän viestin, ja ilmoita mahdollisista muutoksista Ikäihmisten yliopistoon. Ikispostia ei vastedes lähetetä enää pdf-muotoisena, vaan ainoastaan sähköpostiviestinä. Ikispostin sisällöt julkaistaan pienellä viiveellä myös yhteistyöverkoston verkkosivuilla, jolloin sähköpostiviestistä ei ole välttämätöntä säilyttää omaa kopiota. Muutoksella tavoitellaan aiempaa ketterämpää tiedotusta.

Tässä muutama kevätkautta 2013 koskeva yhteinen, ajankohtainen asiamme:

  • Kevään opetusohjelmat on julkaistu Ikiksen verkkosivuilla. Jos omaan ohjelmaanne / muihin tietoihinne tulee muutoksia, voit ilmoittaa niistä joko Ikäihmisten yliopistoon (ikaihmistenyliopisto[ät]avoin.helsinki.fi) tai suoraan Avoimen yliopiston verkkotoimittajalle Päivi Leppäselle: paivi.z.leppanen[ät]helsinki.fi
  • Muistutuksena, että täytäthän syyslukukauden 2012 toimintatilastolomakkeen viimeistään torstaina 31.1.2013. Lomake löytyy verkosta. Moni onkin jo toimittanut toimintatilastonsa, mistä kiitokset! Toimintaa koskevat tilastot ovat tärkeitä, koska niiden avulla voimme osoittaa toiminnan volyymit ja tätä kautta merkityksen eri paikkakunnilla.
  • Yhteystietojen päivittäminen ja julkaiseminen yhteistyöverkoston verkkosivuilla ei ottanut tuulta alleen vielä viime syksynä. Yritetään nyt uudestaan! Täytä sähköinen yhteystietolomake oman organisaatiosi osalta viimeistään torstaina 31.1.2013. Jatkossa ikistoimintaa koskevat tiedotteet lähetetään kaikille yhteystietolomakkeeseen merkityille henkilöille. Ensisijaisen yhteyshenkilön yhteystiedot julkaistaan lisäksi yhteistyöverkoston verkkosivuilla. Tällä halutaan helpottaa eri organisaatioiden keskinäistä yhteydenpitoa.
  • Yhteistyöverkoston kevättapaamisen ajankohta on muuttunut! Tapaamisen uusi ajankohta on perjantai 1.3.2013 klo 10.00–15.00. Sen ohjelmasta tiedotetaan helmikuun aikana, ja toiveita saa mielellään esittää! Tapaamispaikkana Helsingin yliopisto.
  • Syyslukukauden opetusohjelmat tulee toimittaa Ikäihmisten yliopistoon viimeistään perjantaina 24.5.2013. Avoimen yliopiston johtokunta käsittelee ne kokouksessaan 6.6.2013.
  • Helsingin yliopiston Studia Generalia -luentosarjan teemana on tänä keväänä "Ihminen oppii". Kaikille avoin ja maksuton luentosarja alkaa 7.2.2013, ja sen ohjelmaan voi tutustua verkossa. Tervetuloa vaikkapa opintoretkelle! Muistattehan lisäksi, että luentoja voi seurata myös verkossa suorina lähetyksinä ja jälkikäteen.

Antoisaa kevätkautta toivottaen!

Ikäihmisten yliopiston väki Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa:

Sanna Saari-Salomeri
Koulutussuunnittelija
p. 02941 28047
sanna.saari-salomeri[ät]helsinki.fi

Tiina Reilly
Opintosihteeri
p. 02941 28027
ikaihmistenyliopisto[ät]avoin.helsinki.fi

www.helsinki.fi/avoin/ikis